LUDZIE

Ludzie robią klimat, robotę, jedzenie, firmę.
Ludzie robią u nas wszystko, bo ludzie to firma.
I na odwrót : firma to ludzie.

Inni wierzą w przypadek, szczęście, los...
My wierzmy w ludzi. I tylko w ludzi.
Utalentowanych. I bez kompromisów.

Monika
 
manager

Przynieś, podaj , pozamiataj. Byle Klient był zadowolony.

Ola robi wszystko, prócz trzech pierwszych rzeczy : )

Marcin
Bogusz
Chef i Szef

Nadworny psychopata kuchenny. Nie umie gotować. Kreację stawia na pierwszym miejscu.

Kłamie, ale nie w kuchni. Drze japę. Na Klientów też.

Jacek
 
zastępca Chefa i Szefa

Jest, bo nikogo lepszego nie mieliśmy. Znaczy mieliśmy, ale nie za taką stawkę : )

Mieszka w kuchni. Kuchnia mieszka w nim.

Katarzyna
 
Szefowa Kelnerów, Matka Polka Kulinarna

Wariatka kulinarna. Food-freestyle’rla

Karolina
 
Obierak

Karolina obiera Klientów ze złudzeń. Mówi prosto w twarz, co potrzeba.

KONTAKT

Jesteśmy w Warszawie, ale działamy w całej Polsce.

Tu mamy bazę wypadową bo blisko ( całkiem ) stąd wszędzie.

Jeżeli chcesz się spotkać, pogadać, zjeść coś – to wal.

TELEFON 515 515 000
zostaw proszę kontakt do Ciebie !
oddzwonimy !